Salaris-/loonverwerking

Het verzamelen van gegevens van bestaande en nieuwe medewerkers en het opzetten van uw loonadministratie in ons systeem, het verwerken van de loonadministratie en de bijbehorende loonstroken, het verzorgen van eventuele formulieren ten behoeve van het CBS en assistentie en begeleiding tijdens een eventuele controle door een inspecteur van de Belastingdienst of het UWV.

Loonverwerking is meer dan alleen het berekenen van het bruto/netto loon.

Een gedegen kennis van onder meer loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en verzuimproblematiek is meer dan gewenst. Het verlonen is een maandelijks terugkerend proces waarbij kwaliteit en continuïteit van groot belang zijn.

Om onze service op al deze gebieden te garanderen, bieden wij u een servicestructuur aan die bestaat uit de volgende elementen:

  • Een gemotiveerde contactpersoon voor de loonadministratie van uw bedrijf. Deze persoon is uw directe aanspreekpunt en is daarbij op de hoogte van uw loonadministratie.
  • Ten minste één extra contactpersoon die als back-up fungeert en tevens volledig op de hoogte is van uw loonadministratie.
  • Adviseurs op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en verzuimproblematiek.
  • Een gestandaardiseerd loonproces met ingebouwde kwaliteitscontrole.

Ondernemer naast de ondernemer

ONLINE BOEKHOUDEN

OFFERTE AANVRAGEN

VOLG ONS